tisdag 17 februari 2009

Igår var det bara jag på dbt:n...kändes ju jäkligt lönt.Meen stannade iaf en timme och snackade med T..hon är så bra att prata med, ingenting som känns pinsamt att berätta för henne, och hon förstår.

Efter det gick jag på stan en runda..shoppade några tröjor. :) finns inget bättre än att shoppa kläder, synd bara att plånboken inte kan hålla med om det ..hehe.

sen var jag ju hos specialist tandläkaren också igår. Dom tog avtryck på mina tänder , massa bilder osv. Och fick även se hur det kommer att se ut..och det var verkligen skillnad kan jag ju säga.
Hoppas jag kan göra det också..det lär ju kosta.

idag är det helt underbart väder..solen skiner här iaf..fast har varit ute halva dagen,,,tränat sedan sprungit hit & dit så är trött nu ..
hittade ett par kanon söta byxor till Teo som jag var tvungna att köpa och en liten present till mamma. Sen ska jag köpa ngt mer också..vad vet jag inte,,hon har juh redan allt! Får se vad jag hittar på..ska på 50 års fest på lördag..ska bli skoj :)

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Jag fattar inte vissa alltså. Folk gnäller och har sej om sina förhållanden och respektive men ändån så stannar dom kvar i det . Hur normalt är det ?
Menar om man nu ändån är otrogen eller pratar ner den andra totalt så varför inte bryta upp..?Jag vet , det är svårt när känslor finns inblandat men helt ärligt så finns det nog fan inte dummare brudar som köper/accepterar otrohet..skulle iaf inte jag göra, och det kan jag säga till 100%.

deras liv, men ååh, gnäll inte då. Och nej, dömer absolut ingen för jag vet hur det är, men där är dom som har mindre självrespekt än vad jag har.

2 kommentarer:

TROLLET sa...

hej J
Kul du hittade lite i stan
Tack för tipset till din mamma *S*
Ja du man gnäller mycket men jag kan nog hålla med om att om dom är otrogna eller slår ska man gå på en gång.....jag vet vad jag talar om...fast det är inte så lätt alla gånger .........vi ses snart
kram på er båda

Anonym sa...

SV till Trollet:
haha, jaa jag skulle eg handlat present till mamma men så blev det lite till oss ist,* sorry mamma du får vänta *skojja. :)

nej..det är allt annat än lätt.
klart alla gnäller om sina partners eller relationer..det är normalt.
Jag har inte varit bättre själv eg, har åxå varit där, så jag dömer inte,,blir bara irriterad på en del..hehe.